Η ELIT στη Διαβαλκανική Σύνοδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ - May 31, 2017

Η ELIT στην 11η Διαβαλκανική Σύνοδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ

Με κύριο θέμα την "Γεωπολιτική Σταθερότητα στην ΝΑ Ευρώπη - Ενεργειακές Οδοί" έλαβαν χώρα την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, οι εργασίες της 11ης Διαβαλκανικής Συνόδου Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, με την συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδος, Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου, πΓΔΜ, Ρουμανίας, Σερβίας και Τουρκίας. Στις εργασίες της συνόδου παρευρέθηκαν επίσης οι Πρόεδροι των Στρατιωτικών Επιτροπών ΝΑΤΟ και ΕΕ, η Διοικητής της Allied Joint Force Command Naples καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Σλοβενίας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ της Κροατίας.

Τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες της συνόδου, που τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας, υποστήριξε με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διερμηνείας η ELIT Language Services.

Διατηρώντας τη συνολική ευθύνη της διερμηνείας, τόσο κατά την διάρκεια των τεσσάρων επιμέρους περιόδων της Συνόδου όσο και κατά τις διμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας των εργασιών, η ELIT Language Services συμμετείχε με ομάδα οκτώ διαπιστευμένων διερμηνέων από τέσσερις διαφορετικές χώρες οι οποίοι κάλυψαν τη διερμηνεία σε τέσσερις γλώσσες: ελληνικά, τουρκικά, βουλγαρικά και σερβικά.

.

 WATCH THE VIDEO