1.426 συνέδρια το 2018

H ELIT Language Services και το Calliope Interpreters, το Παγκόσμιο Δίκτυο Συμβούλων Διερμηνέων της AIIC, αποχαιρετούν το 2018 έχοντας σημειώσει μία ακόμη εντυπωσιακή επίδοση.

Οι Σύμβουλοι Διερμηνείς του Calliope οργάνωσαν τις υπηρεσίες διερμηνείας σε 1.426 συνέδρια, εκδηλώσεις και συναντήσεις, σε 50 χώρες και 40 γλώσσες, κάτι το οποίο καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ήταν μία χρονιά γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες και εμπειρίες, από την εν πλω διερμηνεία πάνω στο Symphony of the Seas, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, ως την κάλυψη υψηλού επιπέδου συναντήσεων στο πλαίσιο της Βουλγαρικής Προεδρίας της ΕΕ, το άνοιγμα του Calliope στην νοηματική διερμηνεία, αλλά και την ιστορική επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ιρλανδία για το Pastoral Congress of the World Meeting of Families (WMOF) το οποίο παρακολούθησαν μέσω διερμηνείας 37.000 σύνεδροι.

Η ELIT Language Services είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία με διεθνή δραστηριότητα. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001 και ISO17100 και αποκλειστικό μέλος του Calliope Interpreters για την Ελλάδα, τη Σερβία, την Τουρκία, τη Μάλτα και άλλες χώρες της περιοχής.

Το Calliope Interpreters αποτελείται από Συμβούλους Διερμηνείς της AIIC με ασύγκριτη οργανωτική πείρα και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος διερμηνείας συνεδρίων στον κόσμο, αν εξαιρέσουμε τους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς. Οι Σύμβουλοι Διερμηνείς του Calliope Interpreters έχουν καλύψει στο παρελθόν Ολυμπιακούς Αγώνες, Συνόδους του G20, Προεδρίες Ευρωπαϊκής Ένωσης και χιλιάδες υψηλού επιπέδου συνέδρια και συναντήσεις.