Σύμβουλοι Διερμηνείς AIIC

Σύμβουλοι Διερμηνείς AIIC – Μέλη της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων

Οι Σύμβουλοι Διερμηνείς AIIC είναι σύμβουλοι οργάνωσης και οι κατ’ εξοχήν σύμμαχοι κάθε χρήστη διερμηνείας. Θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε με ακρίβεια τις γλωσσικές ανάγκες του συνεδρίου, να βελτιστοποιήσετε την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, να καταστρώσετε προϋπολογισμό και εν τέλει να εξαλείψετε ή να μετριάσετε τους κινδύνους που απειλούν την επιτυχία μιας διοργάνωσης που δεν έχει την πολυτέλεια να αποτύχει.

Οι Σύμβουλοι Διερμηνείς AIIC είναι μερικοί από τους πιο πεπειραμένους διερμηνείς συνεδρίων στον κόσμο.  Είναι μέλη της AIIC (της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων με έδρα τη Γενεύη) οι οποίοι συμμετέχουν στον σχεδιασμό ενός συνεδρίου στο πλευρό του διοργανωτή για να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης σε μία μικρή ή μεγάλη εκδήλωση.

Η ELIT Language Services είναι ο μόνος Σύμβουλος Διερμηνέας AIIC στην Ελλάδα.

ELIT Language Services, Αποκλειστικό μέλος του Calliope Interpreters, για την Ελλάδα

Επιπλέον, η ELIT είναι αποκλειστικό μέλος για την Ελλάδα του Calliope Interpreters. Πρόκειται για το παγκόσμιο δίκτυο Συμβούλων Διερμηνέων της AIIC. Το Calliope Interpreters έχει παρουσία σε 5 ηπείρους, διοργανώνει πάνω από 1.200 συνέδρια και συναντήσεις κάθε χρόνο, σε πάνω από 50 χώρες με περισσότερες από 40 γλώσσες (www.calliope-interpreters.org).