Εξοπλισμός Συνεδρίων

 

Φορητό Σύστημα Ταυτόχρονης Διερμηνείας - Sennheiser 2020 Digital Tour Guide System

Εξοπλισμός Συνεδρίων και συστήματα ταυτόχρονης διερμηνείας

Aναλαμβάνουμε τη συνολική ευθύνη για την εγκατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού καθ’ όλη τη διάρκεια ενός συνεδρίου.

Σε ένα συνέδριο, οι διερμηνείς συνεδρίων είναι οι πιο απαιτητικοί «πελάτες» της ηχητικής εγκατάστασης, πριν ο ήχος φτάσει στα αυτιά των συνέδρων.  Ως Σύμβουλοι Διερμηνείς AIIC γνωρίζουμε «από πρώτο χέρι» τον εξοπλισμό ταυτόχρονης διερμηνείας και τον εξοπλισμό ο οποίος είναι εν γένει απαραίτητος σε κάθε συνέδριο. Θα σας βοηθήσουμε λοιπόν καλύτερα από κάθε άλλον να καταγράψετε τις ανάγκες σας και να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας.

Επενδύουμε σε ανθρώπους, οργάνωση και τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας

Στόχος της ELIT Language Services είναι η παροχή υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Γι’ αυτό επενδύουμε διαρκώς σε ανθρώπους, οργάνωση και τεχνικά μέσα.

Το τελευταίο απόκτημα της ELIT Language Services είναι η πιο προηγμένη έκδοση του ψηφιακού, ασύρματου, Tour Guide 2020 της SENNHEISER. Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο Φορητό Σύστημα Ταυτόχρονης Διερμηνείας στον κόσμο το οποίο εξασφαλίζει ταυτόχρονη πολύγλωσση επικοινωνία, με ήχο εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς παρεμβολές.