Η σταθερή επιλογή της ΕΟΚΕ

Για ακόμη μία φορά η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, ένα από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, επέλεξε την ELIT Language Services για να προσφέρει υπηρεσίες διερμηνείας στην 44η συνάντηση της Western Balkans Follow-up Committee που διεξήχθη στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018 στα Τίρανα της Αλβανίας.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης έγινε ανάλυση της κατάστασης του κοινωνικού διαλόγου στην Αλβανία. Ακολούθησε, παρουσία των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, ακρόαση αναφορικά με την πολιτική που υφίσταται προς τους νέους και τη συμμετοχή των νέων στην αλβανική κοινωνία.

Τα μέλη της επιτροπής των Δυτικών Βαλκανίων θα μεταφέρουν τις απόψεις που ακούστηκαν στην κυβέρνηση της Αλβανίας και στην Ευρωπαϊκής Ένωση. Oι δύο συναντήσεις στην Αλβανία αποτελούν ένα βήμα προς το 7ο Φόρουμ Κοινωνίας των Πολιτών των Δυτικών Βαλκανίων που θα διεξαχθεί το 2019.

Οι διερμηνείς της ELIT πραγματοποίησαν ταυτόχρονη και επακολουθητική διερμηνεία (για τα είδη διερμηνείας μεταβείτε στην σελίδα Διερμηνεία Συνεδρίων) καλύπτοντας το συνδυασμό των γλωσσών αγγλικά- αλβανικά με απόλυτη επιτυχία.