Πιστοποιηθήκαμε κατά ISO 23155:2022!

Home » News » Πιστοποιηθήκαμε κατά ISO 23155:2022!

 

 

Η ELIT Language Services είναι ο πρώτος πάροχος υπηρεσιών διερμηνείας συνεδρίων (CISP) στην ΕΕ που πιστοποιείται σύμφωνα με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO 23155:2022 για την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας συνεδρίων. Η νέα πιστοποίηση της ELIT επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση της εταιρείας μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών διερμηνείας συνεδρίων στην αγορά της ΕΕ, αλλά και τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζει στην ελληνική αγορά διερμηνείας συνεδρίων και των άλλων γλωσσικών υπηρεσιών.

Το Πρότυπο προσδιορίζει απαιτήσεις και συστάσεις για τους Παρόχους υπηρεσιών διερμηνείας συνεδρίων (CISP) και τους διερμηνείς συνεδρίων. Η πιστοποίηση ISO 23155 εγγυάται στους διοργανωτές συνεδρίων με διερμηνεία ότι οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν πληρούν τα πλέον αυστηρά πρότυπα παγκοσμίως.

Η Κατερίνα Μεσσάρη, Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας της ELIT, σχολίασε: «Η ομάδα μας είναι πολύ υπερήφανη καθώς το ISO 23155:2022 είναι το τέταρτο Πρότυπο ISO που απονέμεται στην εταιρεία μας, αποτελεί δε το επιστέγασμα πολυετών προσπαθειών. Από την ίδρυση της εταιρείας, καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες ώστε να βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής γλωσσικών υπηρεσιών (LSP) στην απαιτητική αγορά της ΕΕ».

Ο Χάρης Γκίνος, ιδρυτής της εταιρείας, υπογράμμισε ότι «Είναι στο DNA μας να πρωτοπορούμε. Για τους πελάτες μας, η σφραγίδα ποιότητας του ISO 23155 αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας και εγγύηση ότι συνεργάζονται με έναν πάροχο διεθνούς κύρους για κάθε ανάγκη διερμηνείας, και ιδιαίτερα στον νέο και πολύ απαιτητικό χώρο της Εξ αποστάσεως διερμηνείας».