Ποτέ δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση!

Home » Μη κατηγοριοποιημένο » Ποτέ δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση!

 

Μετάφραση και επιμέλεια ιστοτόπων από την ELIT Language Services

Για τον παραδοσιακό καλλιτέχνη στην Ιθάκη που εξάγει στο Χονγκ Κονγκ, το «σάιτ» του είναι κάτι παραπάνω από τον καθρέφτη της επιχείρησής του, είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με το πολύγλωσσο παγκόσμιο χωριό. Γι’ αυτό και η άρτια μετάφραση ενός ιστοτόπου είναι προϋπόθεση επιβίωσης.

Αντιθέτως, η ελλιπής μετάφραση ενός ιστοτόπου μπορεί να πλήξει το κύρος μιας επιχείρησης και να την προσγειώσει ανώμαλα. Μια πρόχειρη μετάφραση μειώνει την αξία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Τα λάθη προδίδουν ερασιτεχνισμό και έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη.

Η συνταγή για έναν επιτυχημένο πολύγλωσσο ιστότοπο

Η ELIT Language Services αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση της μεταφοράς ενός ιστοτόπου στις γλώσσες που χρειάζεστε και, κυρίως, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα συνήθη λάθη που γίνονται όταν κάποιος δεν γνωρίζει το αντικείμενο: λάθη στην ορολογία, κείμενα που κάποιος «ξέχασε» να μεταφράσει, μηχανικές μεταφράσεις που προδίδουν προχειρότητα, κείμενα τα οποία στην ξένη γλώσσα ξεφεύγουν από πλαίσια με τρόπο αντιαισθητικό, και, όσο και αν φαίνεται απίστευτο στις μέρες μας, ορθογραφικά λάθη.

Ο Γουόρεν Μπάφετ λέει ότι «είναι καλό να μαθαίνεις από τα λάθη σου, είναι πιο σοφό όμως να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων». Επωφεληθείτε λοιπόν τώρα, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από «λάθη άλλων»!

Προσέξτε όμως, η δημιουργία ή η βελτίωση ενός πολύγλωσσου ιστοτόπου απαιτεί εβδομάδες και καμιά φορά περισσότερο. Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να σταθμίσετε τις ανάγκες του ιστοτόπου σας όσο πιο νωρίς γίνεται, πριν την εποχή αιχμής, πριν αρχίζουν να σας αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας και, κυρίως, πριν αρχίσουν να στρέφονται προς τον ανταγωνισμό.

Η ELIT θέτει στη διάθεσή σας τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες μεταφραστές, ομάδα ικανών διαχειριστών έργου και άφθονη δημιουργικότητα, για να «μιλήσετε» σε όσους θέλετε να απευθυνθείτε, στη γλώσσα τους!

Η ELIT Language Services παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης, επιμέλειας, υποτιτλισμού, τοπικής προσαρμογής για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-625 43 25 ή στη διεύθυνση [email protected].