Η ELIT στη γιορτή της Amway

Για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυσή της, η Amway, η μεγαλύτερη εταιρεία απ’ ευθείας πωλήσεων στον κόσμο με κύκλο εργασιών 11,8 δις δολάρια, προσκάλεσε περίπου 4.000 Amway Business Owners στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το Symphony of the Seas, από τις 23 ως τις 28 Οκτωβρίου 2018.

Η κρουαζιέρα της Amway ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στη Βαρκελώνη, με ενδιάμεσους σταθμούς στη Μασσαλία, τη La Spezia και την Civitavecchia της Ιταλίας.

Η Amway επέλεξε την ELIT Language Services για τη διερμηνεία κατά την διάρκεια της εξαήμερης κρουαζιέρας. Τις ημέρες της κρουαζιέρας η ELIT «μίλησε» δέκα γλώσσες, ισπανικά, ελληνικά, ολλανδικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, γαλλικά, φιλανδικά, ισλανδικά και σλοβένικα.

Το ταξίδι αποτέλεσε πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο για τους προσκεκλημένους όσο και για τους διερμηνείς, με το «πλήρωμα» της ELIT να αισθάνεται υπερήφανο για την εμπιστοσύνη που δείχνει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια η Amway σε μία ελληνική εταιρεία.

Το Symphony of the Seas που μεταφέρει συνολικά περίπου 9.000 ανθρώπους καθελκύστηκε τον Απρίλιο του 2018. Η εκδήλωση της Amway αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη εκδήλωση που κλήθηκε να  φιλοξενήσει το κρουαζιερόπλοιο, με τον αριθμό μόνο των Amway Business Owners να αγγίζει τους 4.000.