11η Διαβαλκανική Σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ

11η Διαβαλκανική Σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ

Με θέμα  «Γεωπολιτική Σταθερότητα στην ΝΑ Ευρώπη – Ενεργειακές Οδοί» ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στην Αθήνα οι εργασίες της 11ης Διαβαλκανικής Συνόδου Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, με την συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδος, Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου, ΠΓΔΜ, Ρουμανίας, Σερβίας και Τουρκίας. Στις εργασίες της συνόδου παρευρέθησαν επίσης οι Πρόεδροι των Στρατιωτικών Επιτροπών ΝΑΤΟ και ΕΕ, η Διοικητής της Allied Joint Force Command Naples καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Σλοβενίας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ της Κροατίας.

Τη σύνοδο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας.

Η ELIT Language Services είχε τη συνολική ευθύνη της διερμηνείας, τόσο κατά τη διάρκεια της Συνόδου, όσο και κατά τις διμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας των εργασιών της.

Η ομάδα διερμηνέων της ELIT Language Services αποτελείτο από οκτώ διαπιστευμένους διερμηνείς από τέσσερις χώρες οι οποίοι κάλυψαν τη διερμηνεία από και προς τα ελληνικά, τουρκικά, βουλγάρικα, αγγλικά και σέρβικα.

Posted on