11η Διαβαλκανική Σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ

11η Διαβαλκανική Σύνοδος Αρχηγών ΓΕΕΘΑ

Με θέμα  «Γεωπολιτική Σταθερότητα στην ΝΑ Ευρώπη – Ενεργειακές Οδοί» ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στην Αθήνα οι εργασίες της 11ης Διαβαλκανικής Συνόδου Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, με την συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Ελλάδος, Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου, ΠΓΔΜ, Ρουμανίας, Σερβίας και Τουρκίας. Στις εργασίες της συνόδου παρευρέθησαν επίσης οι Πρόεδροι των Στρατιωτικών Επιτροπών ΝΑΤΟ και ΕΕ, η Διοικητής της Allied Joint Force Command Naples καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Σλοβενίας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ της Κροατίας.

Τη σύνοδο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας.

Η ELIT Language Services είχε τη συνολική ευθύνη της διερμηνείας, τόσο κατά τη διάρκεια της Συνόδου, όσο και κατά τις διμερείς συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας των εργασιών της.

Η ομάδα διερμηνέων της ELIT Language Services αποτελείτο από οκτώ διαπιστευμένους διερμηνείς από τέσσερις χώρες οι οποίοι κάλυψαν τη διερμηνεία από και προς τα ελληνικά, τουρκικά, βουλγάρικα, αγγλικά και σέρβικα.